Tipy na darčeky pre úspešného muža

Tipy na darčeky pre úspešného muža

11.11.2021

Aký je ideálny darček pre muža, ktorý nič nepotrebuje? Možno to znie prehnane, ale ak máte úspešného muža alebo priateľa, pravdepodobne si môže dovoliť všetko, čo potrebuje. Ak chcete potešiť niekoho, o kom si myslite, že ma prakticky všetko, malo by to byt' niečo špeciálne.

 

Nič vás nenapadá? Tu sú naše tipy na perfektný darček pre úspešného muža.

Dobrodružstvo

Ak mu chcete dať niečo špeciálne, nie je nič lepšie ako pekný výlet do hôr alebo dobrodružný deň. Ak je milovníkom jedla, môžete ísť na malú gurmánsku prehliadku po meste. Ak má rád adrenalín, rafting na divokej vode alebo zoskok padákom môže byť skvelý nápad. Pokúste sa o originálny darček, o niečo, čo ešte nikdy neskúšal a on to určite ocení.

Príjemná vôňa

Ak váš muž rád vonia, pravdepodobne už má niekoľko vôní. Pri výbere parfumu ako darčeka pre priateľa, si treba dávať pozor, aby ste sa trafili do jeho vkusu. Preto sa pozrite sa do jeho zbierky a zistite či mu náhodou nedochádza jeho obľúbená vôňa. Alebo môžete ísť nakupovať spolu a nechať ho vyskúšať niekoľko vôní, zistiť, ktoré sa mu najviac páčia. Je to perfektný spôsob, ako mu dať darček, ktorý si zamiluje a bude ho používať. 

Darčeková poukážka

Ak nechcete nič pokaziť materiálnym darčekom no nechcete mu darovať peniaze, aj keď aj to môže byť niekedy skvelé riešenie, darčeková poukážka môže byt' skvelý spôsob na to, aby si vybral sám, čo potrebuje. Môže to byt' darčeková poukážka na nákup potravín, oblečenia, do miestnej reštaurácie alebo do kina.

Pánske hodinky

Neoceniteľným darčekom pre muža budú určite aj náramkové hodinky. Pri výbere panských hodiniek bude pravdepodobne záležať na niekoľkých faktoroch ako materiál, farba, funkcie, dizajn ako aj na tom, kde bude muž hodinky nosiť. Muži radi nosia tento často výrazný doplnok, ktorý reprezentuje jeho štýl a dodáva štipku jedinečnosti. Hodinkami určite, teda nič nepokazíte. 

Víno

Ak je váš muž alebo priateľ pôžitkár, prečo ho teda neobdarovať napríklad elegantným vínnym setom, alebo darčekovým boxom pre fanúšikov dobrého a kvalitného vína. Pri výbere dbajte na chuť vína, ktorá spočíva jeho ročníku a odrode.

 

Kúpa darčeka úspešnému mužovi, nemusí byt' náročná. Existuje veľa možností, ako ho obdarovať nielen prakticky, ale aj originálne a štýlovo. Aj napriek tomu, ak sa vám zdá, že tento muž už má všetko, vždy sa nájde niečo, čo ocení a využije každý chlap.