Ako prilákať viac brigádnikov na svoj inzerát?

Ako prilákať viac brigádnikov na svoj inzerát?

23.02.2022

Inzerát nestačí iba publikovať, ale ho aj dobre spropragovať. Ak si myslíte, že inzerát obsahuje všetko, čo by mal - mali by ste zvážiť, či nerobíte málo pre jeho zviditeľnenie. Dáme vám 3 zaručené rady, ako na pracovné inzeráty

 

Hľadanie brigády vie byť veľmi náročné, vedia však niečo o tom aj samotní zamestnávatelia. Nájsť spoľahlivého a dobrého brigádnika niekedy zaberie veľa času. Ak zamestnávateľa tlačia povinnosti, je nutné ho nájsť ASAP. 

 

Kam by ste mali pridať inzerát? 

Sociálne siete sú dobrou voľbou, ale nie najlepšou. Tieto platformy väčšinou slúžia pre zábavu, komunikáciu či hľadanie informácií. Ak chcete publikovať svoj inzerát, musíte myslieť na jeho dobré spropagovanie. TO znamená, že by sa mal dostať k tej skupine ľudí, ktorú hľadáte. 

Najistejšou voľbou je inzertný portál. Na týchto miestach sa brigádnici združujú a pravidelne tu kontrolujú stále nové ponuky. 



Ako zatraktívnite svoj inzerát? 

Väčšina inzertných portálov ponúka svoje špeciálne služby. Jednou z nich je služba, ktorá poskytne vášmu inzerátu vyššiu pozíciu v liste ostatných inzerátov. Znamená to, že brigádnik sa k vám rýchlejšie dopracuje a vaša ponuka nezapadne len tak niekde na konci zoznamu. 

 

Chcete, aby brigádnici vedeli, kto ste ? 

Inzerátov je na portáloch mnoho, preto je veľakrát pre brigádnika smerodajné, že vie ku komu sa chce o prácu hlásiť. Jednou zo služieb je Top zamestnávateľ, ktorá vám zaručí propagáciu názvu vašej formy a loga. Dokážete sa tak pomocou inzertného portálu spropagovať ako dôveryhodný zamestnávateľ, ktorý podporuje brigádnickú prácu. 

 

Ak sa vám nechce čakať, máme riešenie…

Ak ste veľká agentúra, ktorá pripravuje hromadný nábor mnohých brigádnikov, bude vás zaujímať služba, ktorá vám sprístupní celú databázu registrovaných brigádikov na portáli. Celý zoznam si môžete jednoducho prefiltrovať, vyhľadať teda takých, čo vám budú najviac vyhovovať. Následne sa im stačí iba ozvať.