Zháňate brigádnikov? Poradíme vám, ako ich získať

Zháňate brigádnikov? Poradíme vám, ako ich získať

31.10.2022

Zamestnávatelia hľadajú brigánikov celoročne, avšak hlavne v období Vianoc je výpomoc pre niektorých nutná. Aj vám by sa pomoc brigádnikov hodila? Poradíme vám, kde uverejniť inzerát a ako osloviť, čo najviac brigádnikov. 

 

Nemrhajte časom a vytvorte si inzerát na overenom inzertnom portály, kde sa brigádnici pravidelne vracajú a hľadajú brigádu. Hľadanie brigádnikov však môže byť veľmi zdĺhavé. Aby ste sa vyhli všetkým problémom vyskúšajte naše tipy

 

Vyplňte inzerát a zadajte všetky podstatné informácie 

Dajte si záležať na tom, aby bol inzerát celistvý a nechýbali v ňom nijaké dôležité informácie. Buďte k brigádnikom úprimný a otvorený. Skúste inzerát písať zaujímavo a prehľadne, k tomu vám dopomôžu napríklad odrážky. Najpodstatnejšími kolónkami sú požiadavky na brigádnika, náplň práce a samozrejme mzda.

 

Zaraďte inzerát do správnej kategórie a kraja

Brigádnici musia vedieť o čom brigáda je. Napriek tomu, že ste vypísali náplň práce, pre jednoduchšie nájdenie vašej ponuky odporúčame zaradiť inzerát do správnej kategórie. Brigádnici si radi prezerajú kategórie brigád a podľa toho aká profesia im je bližšia si vyberajú. 

 

Veľmi podstatnou časťou je zadať v inzeráte miesto brigády, teda mesto alebo dedina, kde sa musí brigádnik dostaviť. Musí predsa vedieť, kde sa brigáda nachádza, overiť si spoje a či to nie je pre neho príliš ďaleko. 

 

Ako zatraktívniť svoj inzerát? 

Pridali ste inzerát a stále sa vám nikto neozýva? Vyskúšajte špeciálne služby:

 

TOP brigáda je najpopulárnejšia služba. Váš inzerát označí za TOP a posunie ho na prvé políčka vo vyhľadávaní na portály. Brigádik ho rýchlejšie spozoruje a môže sa vám ozvať. 

 

TOP zamestnávateľ je služba, pomocou ktorej sa meno a logo vašej firmy zobrazí na domovskej stránke portálu. Znamená to, že po rozkliknutí stránky vás  brigádnik  ihneď spozoruje, môže si rozkliknuť váš profil a prezrieť si iba vaše ponuky. 

 

Databáza brigádnikov je veľmi nápomocná pre väčšie firmy alebo nábory. Nápomocná je aj pre tých, ktorý pravidelne hľadajú brigádnikov. Databáza vám sprístupní všetkých registrovaných brigádnikov a informácie o nich. Podľa vlastných potrieb si ich môžete prefiltrovať a následne sa im ozvať.