Sú to skutočné zamestnania? Povieme ti o nich viac

Sú to skutočné zamestnania? Povieme ti o nich viac

02.09.2019

Nie každá práca musí končiť nudou a monotónnosťou. Existujú isté práce, ktoré vám vedia život poriadne pokoreniť, inou formou skôr zabaviť. Chceš vedieť, ktoré to sú? 

Už sa neznesiteľne nudíš vo svojej práci? Nachystali sme si pre teba 10 unikátnych zamestnaní, ktoré ťa zaru4ene prekvapia. Áno, sú reálne a dokonca ich vykonávajú aj reálni ľudia. Kde vzali tú odhodlanosť?

 

Čo povieš na také testovanie deodorantov? Niekto si ch nastrieka pod podpazušie a následne ich musí zamestnanec kontrolovať. Presne tak, znamená to, že každú testovaciu osobu, ktorá ma na sebe deodorant musí ovoňať

 

Už sa dlhšie cítiš sa a pekne ti to lezie na nervy? Presťahuj sa do Japonska, je to miesto, kde môžeš  na určitú dobu vypožičať svojho živého priateľa.

 

Máš rád plazy a nebojíš sa s nimi pracovať? Máme tu niečo pre teba. Odoberanie hadieho jedu je vysoko adrenalínová a nebezpečná práca. Chcel by si tento job?

 

Ak chceš kľudnejšiu profesiu môžeš pracovať ako tester jedla pre psíkov. Pokiaľ týchto 4-nohých miláčikov miluješ nadovšetko, veríme, že spravíš všetko preto, aby aj ich jedálniček zodpovedal vysokému štandardu.

 

Jedno z najzaujímavejších zamestnaní je profesionálny spánok. Áno, dostávaš zaplatené za to, že spíš. No nejde len tak o nič. Musíš sa prihlásiť ako dobrovoľník pre testovanie spánku alebo spánkových abnormalít.

 

Skúšal si už modeling? Nemáš dosť dobrú postavu alebo tvár? Nie je problém, dnes a môžeš zamestnať ako čiastočný model, teda ak máš pekné iné časti tela, ako sú napríklad ruky alebo nohy, tak ich ukáž.

 

Napadlo by vás, že by ste sa zamestnali ako čakajúci človek v rade? Áno, aj za to sa dá platiť. Ľudia nenávidia rady a čakanie. Je to nuda a navyše strácajú čas. Takto z toho môžu prosperovať obe strany.

 

Máš rád čipsy? A čo také kontrolovanie čipsov? Podstatné je, aby neboli moc spálené, aby ich tvar nebol zvláštny.

 

Si poriadne maškrtný a nedáš na čokoládu dopustiť? Tak potom sa tvoj sen môže stať realitov. Aj tento rok sa hľadali brigádnici na ochutnávanie nových čokolád.

 

Sledovanie seriálov je tvoj život? Nič iné vo voľnom čase nerobíš? Tak povedzme, že by si za to mal aj výplatu. Dá sa to. Zamestnať sa môžeš napríklad u Netflixu, kde môžeš hodnotiť novovzniknuté seriály, ktoré ešte neboli uverejnené.