Hľadáš si brigádu na toto leto?

Hľadáš si brigádu na toto leto?

30.06.2021

Jedinečné ponuky ťa čakajú už teraz. Čoraz viac Slovákov i mladších ročníkov hľadá brigádu na leto. Niet divu, prečo je práve toto obdobie roka najobsadenejšie – na jednej strane, študenti majú voľno a na druhej, v lete je potrebné naplniť chýbajúce miesto zamestnancov, ktorí odchádzajú na dovolenku, k tomu celému sa pridáva ešte nízky stav zamestnancov v prevádzkach, ktoré ešte zasiahla covidová pandémia.

 

Hľadáš si brigádu prvýkrát a nevieš, kde ju hľadať? Vyskúšaj sa spýtať známych alebo svojich priateľov, ktorí takisto hľadajú brigádu. Ani nevieš, aké tipy môžeš dostať.

Druhým spôsobom je všímať si svoje okolie. Miestna reštaurácia, bar alebo obchod môže hľadať mladé pracovné sily na leto. Väčšinou svoje inzeráty publikujú na sociálnych sieťach, vo výkladoch alebo vo verejných priestoroch. Je potrebné dobre sledovať a ozvať sa ihneď ako inzerát uvidíš.

Tretím, a pravdepodobne najspoľahlivejších, spôsobom je navštíviť internetový portál, ktorý zlučuje všetky pracovné ponuky dohromady. Nie je potrebné sa príliš v ňom hrabať, keďže obsahuje i vyhľadávanie, v ktorom si môžeš presne stanoviť svoje požiadavky a možnosti. Inzeráty sú všetkým otvorené a väčšinou je potrebné sa maximálne zaregistrovať.

 

Už vieš, ktorú z týchto možnosti využiješ, aby si si našiel brigádu už dnes?