Ako napísať životopis? Urobíme to za vás

Ako napísať životopis? Urobíme to za vás

15.06.2022

Online životopis je veľmi praktická pomôcka, ktorá sa hodí všetkým brigádnikom aj zamestnancom, ktorí sa snažia o získanie novej práce. Je to dokonca jeden z najdôležitejších dokumentov pre prijatie na pohovor a základný zdroj informácie pre rozchodom počas pracovného pohovoru. Ak ho ešte nemáte, určite by ste mali začať s jeho tvorbou!

 

Klasický štruktúrovaný životopis si ľudia doteraz museli tvoriť samostatne, pomocou niektorých počítačových programov. Predchádzalo tomu vyhľadávanie informácií - Ako má životopis vyzerať? Čo všetko do životopisu dať? Čo nemôžem zabudnúť pri tvorbe životopisu? 

Online životopis túto zdĺhavú a náročnú prácu uľahčí. 

 

Online životopis je už predom nastavená šablóna štrukturovaného životopisu. Vybrať si môžete z množstva dizajnov a farieb, podľa vlastnej preferencie. Jedinou povinnosťou tvorcu online životopisu je len vyplnenie informácií v kolónkach.  

 

Pri životopise online máte zaistenú informatívnosť, prehľadnosť a pekný vzhľad dokumentu. Sú to napokon tri najzákladnejšie veci, ktoré by mal mať každý dobrý životopis. 

Zamestnávateľ potrebuje mať prehľad v informáciách, ktoré mu dávate. Na základe nich zhodnotí, či si vás vyberie na pohovor a či ste schopných adeptom na ponúkanú prácu. 

 

Životopis by ste mali mať bezchybný. Po dopísaní všetkých informácii sa automaticky vygeneruje a stiahne do PC. Pred odoslaním žiadosti o brigádu spolu so životopisom, si dokument ešte raz poriadne prekontrolujte.